ye-logo.v1.2

Як «Агробізнес» протистояв «Дніпру-1», а «Поділля» - вінницькій «Ниві» (ВІДЕО)

Спорт 3482

Команди з Хмельниччини провели свої чергові поєдинки в першій та другій лігах чемпіонату України з футболу.

Головний тренер хмельницького Віталій Костишин залишився незадоволений результатом. Наставник волочиського «Агробізнес» Андрій Донець – також. Утім, обидва представники Хмельниччини в ПФЛ провели різні матчі. Та й результати здобули різні.

Хмельничани свій матч 5 туру в другій лізі групі «А» проводили в Вінниці проти «Ниви». Такі матчі вболівальники давно називають «подільським дербі». І поєдинок справді видався цікавим та бойовим.

На 32 хвилині матчу Ян Морговський вивів «Поділля» вперед у рахунку, і мінімальна перевага гостей протрималася до 13 хвилини другого тайму. Саме тоді «Нива» відігралася. Але хмельничани на 65 хвилині поєдинку знову повели в рахунку – забив Алішер Якубов. Та ось втримати перемогу… не змогли. Наприкінці матч вінничан врятувалися від поразки, встановивши остаточний рахунок у грі 2:2. «Очко на виїзді теж непогано, але після того? як ми вигравали по ходу поєдинку і пропустили, емоції інші», - після гри говорив Віталій Костишин.

Після 5 турів «Поділля» з 6 очками ділить 4-7 місця разом із іншими трьома командами. Свій наступний матч команда зіграє в Хмельницькому. Станеться це 25 серпня, коли в гості до «Поділля» завітає тернопільська «Нива», в якої на один бал менше.

А «Агробізнес» у Волочиську приймав СК «Дніпро-1». Цей матч у першій лізі був одним із центральних, адже грали команди, які два місяці тому боролися за «золото» другої ліги. Тоді виграв «Агробізнес», а ось у 5 турі першої ліги…
«Днпро-1» значно змінив свій склад після другої ліги. Команду підсилили досвідчені виконавці, які пограли не лише в першому дивізіоні, а й у Прем’єр-лізі. Ще б пак, адже перед дніпрянами стоїть завдання підвищитися в класі.

Поєдинок у Волочиську, який сайт «Є» транслював у прямому ефірі, видався важким для обох клубів. Про це, власне, говорили після гри тренери команд. «Надважкий вийшов матч, СК «Дніпро-1» – дуже хороша команда, - казав Андрій Донець, головний тренер «Агробізнеса». - Наші хлопці дуже старалися сьогодні на полі… Вони хотіли виграти, а не навіть зіграти унічию. Проте припустилися однієї помилки, дуже прикрої, про яку ми багато говоримо, адже в цій лізі таких помилок не пробачають». «Вийшла дуже важка гра, - заявив наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко. - Проти «Агробізнесу» грати непросто: ми це відчули і у Києві, і сьогодні – це дуже міцний колектив. Я бачив усі матчі «Агробізнесу» в цьому сезоні, і по грі вони заслуговували мати значно більше очок».

У матчі «Агробізнес» - «Дніпро-1» все вирішив один гол, автором якого на 25 хвилині став Ігор Когут. Дніпрями виграла 1:0, а футболісти з Волочиська зазнали вже третьої поразки в чемпіонаті. Утім, всі вони від клубів, які претендують на вихід до Прем'єр-ліги.

Отож, після 5 турів «Агробізнес» поки що з двома очками посідає 14 місце. Вже 22 серпня команда в Херсоні зіграє в 1/32 фіналу Кубка України проти Херсона. А в чемпіонаті свій матч 6 туру проведе 27 серпня в Києві проти «Оболонь-Бровар».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую