ye-logo.v1.2

Футбол у прямому ефірі: «Агробізнес» (Волочиськ) – «Інгулець» (Петрове)

Спорт 3735

Сьогодні завершується 9 тур у чемпіонаті України з футболу в першій лізі.

Майже місяць у Волочиську не було матчів першої ліги, а тому сьогодні на стадіоні «Юність» очікується аншлаг. Востаннє «Агробізнес» свій домашній поєдинок проводив 18 серпня, коли приймав «Дніпро-1». Сьогодні ж, 16 вересня, команда Андрія Донця зустрінеться з «Інгульцем» із селища Петрове Кіровоградської області, яку очолює Сергій Лавриненко.

Безумовно, до цього поєдинку в Волочиську прикута надмірна увага, адже вболівальники сподіваються побачити дебютну перемогу в першій лізі. Адже «Агробізнес» у попередніх семи матчах так і не зміг виграти, хоч в деяких поєдинках і заслуговував на «вікторію». Отож, представник Хмельниччини підходить до цього поєдинку, маючи в активі три нічиїх та чотири поразки. Між іншим, усі очки «Агробізнес» здобув на виїзді.

А ось «Інгулець», який минулу першість в першій лізі завершив на 4 місці та прагне грати в УПЛ, має в своєму активі 4 перемоги, 1 нічию та 3 поразки. Якщо брати до уваги виступи команди з Кіровоградщини на виїзді, то для підопічних Лавриненка це буде четвертий виїзд. У попередніх вони зіграли внічию з «Колосом», перемогли «Рух» та поступилися «Зірці».

Отож, матч «Агробізнес» - «Інгулець» можна буде дивитися в прямому ефірі на сайті «Є» 16 вересня. Початок матчу о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую