ye-logo.v1.2

Нові доріжки та мурал: в Хмельницькому зоокутку облагороджують територію

Суспільство 4000
Прогулюватися біля вольєрів тепер буде зручніше – невдовзі там з
Прогулюватися біля вольєрів тепер буде зручніше – невдовзі там з'являться нові доріжки. Фото: автора

Усі роботи планують завершити до Дня міста.

Невеличкий зоокуточок, що розташований у парку імені Михайла Чекмана, є одним у улюблених місць, які відвідують хмельничани. Тут можна побачити ведмедів, фазанів, кіз, качок, нутрій, поросят... Вартість дитячого квитка наразі 8 гривень, дорослий – 12 гривень.

«Ці кошти йдуть на харчі для тварин. В зимовий період, коли немає зелені, а корм дорожчає, – і їх не вистачає. Однак ми розуміємо, що для того, щоб хмельничани та гості міста і надалі відвідували зоокуток, його потрібно оновлювати. Ніяких робіт щодо благоустрою території давно не проводилися. Однак ми вирішили взятися за цю справу», - розповідає директор Хмельницького комунального підприємства «Парки і сквери Хмельницького» Олександр Боднарчук.

 На муралі намалюють тварин, які мешкають у зоокутку.

Керівництво парку вирішило розпочати облагородження території з муралу та будівництва доріжок.

«На будівлі, що розташована в центрі зоокутка, ми вирішили намалювати мурал, на якому будуть зображені тварини, які тут мешкають. Його намалює місцевий художник. Мурал обійдеться нам в 25 тисяч гривень. Будівництвом доріжок займається управління ЖКГ. Сподіваємося встигнути до Дня міста. Хочемо, щоб на свято хмельничани відвідали вже оновлений зоокуточок», - каже Олександр Боднарчук.

  

«Усі заплановані ремонтні роботи планують закінчити до Дня міста», - каже директор КП «Парки і сквери Хмельницького» Олександр Боднарчук. 

Читайте також: У Хмельницькому розмальовують стіни літнього кінотеатру у парку Чекмана

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую