ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Топ-5 рецептів гарбузової випічки для осіннього чаювання

25 Вересня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 41924
Ви не любите гарбуз? Тоді спробуйте випічку на його основі!
Ви не любите гарбуз? Тоді спробуйте випічку на його основі! Фото: автора

Випічка з гарбуза вважається низькокалорійною, майже дієтичною.

Ви не любите гарбуз? Тоді спробуйте випічку на його основі! Цей неймовірний смак, ніжність і в той же час соковитість змінять вашу думку про цей чудовий і неймовірно корисний овоч. Від такої випічки дуже складно відмовитися. З гарбуза виходять просто розкішні пироги, булочки, оладки, рулети, тістечка та торти.

Гарбузові мафіни з вишнею та кокосовою стружкою (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Гарбузові кекси й мафіни виходять, зазвичай, дуже м'якими й ароматними. На мій погляд, гарбузова випічка дуже виграє, якщо використовувати кукурудзяне борошно. Це позитивно впливає не лише на смак, але й на зовнішній вигляд. Мафіни виходять просто сонячними й дуже апетитними! Буду рада, якщо й такий варіант кому-небудь знадобиться!

Рецепт тут: https://ye.ua/gurman/22357_Garbuzovi_mafini_z_vishneyi_ta_kokosovoyi_struzhkoyi_(ViDEORECEPT).html

Апельсиново-гарбузовий кекс з чорносливом

Суперсмачна, ніжна та ароматна випічка, яка подобається навіть тим, хто гарбуз апріорі не їсть. Кекс дуже ніжний, м’який та пористий! Ніж входить так легко, що відразу відчувається його вразливо-повітряна структура. А ще він вологий, соковитий. Гарбуз взагалі не відчувається, проте апельсинка заявляє про свою присутність досить виразно. Кориця, як завжди, пряно-ароматна та ясно розпізнається. Вердикт — кекс дуже смачний! Один із найвдаліших у категорії «гарбузова випічка».

Рецепт тут:

https://ye.ua/gurman/26985_Apelsinovo_garbuzoviy_keks_z_chornoslivom_%E2%80%94_yaskraviy_pomarancheviy_nastriy_dlya_pohmurogo_osinnogo_dnya.html

 

Відривний гарбузовий кекс

Це безсовісно смачна випічка з корично-горіховою начинкою та ромовою помадкою! Скажу відразу, що гарбуз у тісті абсолютно не відчувається, що мені як палкому прихильнику цього красеня дуже прикр... Проте ваші рідні та близькі, які його на дух не переносять, навіть і не дізнаються, що за секретний компонент був замаскований під таку смакоту. Сказати що виходить смачно, нічого не сказати! Розкішний рецепт! Тісто неймовірне – легке, пухке, ніжне й слухняне в роботі. І на другий день кекс ніби щойно спечений.

Рецепт тут:

https://ye.ua/gurman/33238_Vidrivniy_garbuzoviy_keks.html

 

Гарбузовий чізкейк із корицею

Найніжніший чіз із цікавим багатим смаком та яскравим сонячним забарвленням. Для похмурого дощового дня ця випічка справжній антидепресант. Гарбуз у цьому кремовому чізі практично не відчувається (інформація для тих, хто гарбуз не любить), а нотка кориці робить його пряним та по-осінньому домашнім. Бажано обирати гарбуз насичено-помаранчевого кольору, тоді кінцевий результат потішить вас насиченим забарвленням. Можна й приготувати економ-варіант цього чізкейку, замінивши дорогий крім-чіз на звичайні солодкі ванільні сирки+декілька ложок сметани (все ретельно збити блендером до повітряної маси). Але тоді слід відкоригувати кількість цукру в рецепті.

Рецепт тут:

https://ye.ua/gurman/22640_Garbuzoviy_chizkeyk_iz_koriceyi.html

 

Булочки «Гарбузики»

Поки гарбузовий сезон у розпалі, обов’язково спробуйте спекти із цього «сонячного овочу» булочки. Рум’яні, здобні, ароматні... Рецепт відноситься до категорії простих та економних. Смак же цієї здоби незрівнянний!

Рецепт тут:

https://ye.ua/gurman/22490_Bulochki_Garbuziki_.html

 

гарбуз, топ, кулінарні рейтинги, топ, топ-5 рецептів гарбузової випічки, солодка випічка, випічка з гарбуза, гарбузова випічка

Коментарі:

  Так  Ні, дякую