Гаряча тема:
- Війна
Ви не любите гарбуз? Тоді спробуйте випічку на його основі! Цей неймовірний смак, ніжність і в той же час соковитість змінять вашу думку про цей чудовий і неймовірно корисний овоч. Від такої випічки дуже складно відмовитися. З гарбуза виходять просто розкішні пироги, булочки, оладки, рулети, тістечка та торти.
Гарбузові мафіни з вишнею та кокосовою стружкою (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
Гарбузові кекси й мафіни виходять, зазвичай, дуже м'якими й ароматними. На мій погляд, гарбузова випічка дуже виграє, якщо використовувати кукурудзяне борошно. Це позитивно впливає не лише на смак, але й на зовнішній вигляд. Мафіни виходять просто сонячними й дуже апетитними! Буду рада, якщо й такий варіант кому-небудь знадобиться!
Рецепт тут: https://ye.ua/gurman/22357_Garbuzovi_mafini_z_vishneyi_ta_kokosovoyi_struzhkoyi_(ViDEORECEPT).html
Апельсиново-гарбузовий кекс з чорносливом
Суперсмачна, ніжна та ароматна випічка, яка подобається навіть тим, хто гарбуз апріорі не їсть. Кекс дуже ніжний, м’який та пористий! Ніж входить так легко, що відразу відчувається його вразливо-повітряна структура. А ще він вологий, соковитий. Гарбуз взагалі не відчувається, проте апельсинка заявляє про свою присутність досить виразно. Кориця, як завжди, пряно-ароматна та ясно розпізнається. Вердикт — кекс дуже смачний! Один із найвдаліших у категорії «гарбузова випічка».
Рецепт тут:
Це безсовісно смачна випічка з корично-горіховою начинкою та ромовою помадкою! Скажу відразу, що гарбуз у тісті абсолютно не відчувається, що мені як палкому прихильнику цього красеня дуже прикр... Проте ваші рідні та близькі, які його на дух не переносять, навіть і не дізнаються, що за секретний компонент був замаскований під таку смакоту. Сказати що виходить смачно, нічого не сказати! Розкішний рецепт! Тісто неймовірне – легке, пухке, ніжне й слухняне в роботі. І на другий день кекс ніби щойно спечений.
Рецепт тут:
https://ye.ua/gurman/33238_Vidrivniy_garbuzoviy_keks.html
Найніжніший чіз із цікавим багатим смаком та яскравим сонячним забарвленням. Для похмурого дощового дня ця випічка справжній антидепресант. Гарбуз у цьому кремовому чізі практично не відчувається (інформація для тих, хто гарбуз не любить), а нотка кориці робить його пряним та по-осінньому домашнім. Бажано обирати гарбуз насичено-помаранчевого кольору, тоді кінцевий результат потішить вас насиченим забарвленням. Можна й приготувати економ-варіант цього чізкейку, замінивши дорогий крім-чіз на звичайні солодкі ванільні сирки+декілька ложок сметани (все ретельно збити блендером до повітряної маси). Але тоді слід відкоригувати кількість цукру в рецепті.
Рецепт тут:
https://ye.ua/gurman/22640_Garbuzoviy_chizkeyk_iz_koriceyi.html
Поки гарбузовий сезон у розпалі, обов’язково спробуйте спекти із цього «сонячного овочу» булочки. Рум’яні, здобні, ароматні... Рецепт відноситься до категорії простих та економних. Смак же цієї здоби незрівнянний!
Рецепт тут:
https://ye.ua/gurman/22490_Bulochki_Garbuziki_.html
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: