ye-logo.v1.2

Погода на сьогодні: синоптики знають, коли потепліє

Суспільство 2492
Буде ще тепло. Та чи надовго?
Буде ще тепло. Та чи надовго?. Фото: novadoba.com.ua

Яким буде 26 вересня у прогнозах.

Заморозки, хмарне небо з середини дня, однак без опадів - погода у Хмельницькому буде похмурою до самого вечора, передбачає сайт "Синоптик". Повітря цього дня прогріється не більше, ніж на 10 градусів. 

До +12, хмарну з проясненнями погоду та відсутність дощу сьогодні прогнозує ресурс "Гісметео". Тим часом, синоптики одностайні - скоро потепліє. Та чи на довго?

"Антициклон з центром над Угорщиною організує суху погоду в більшості країн континентальної Європи. В Україні середа нарешті випхає дощовий циклон за наші межі, опади припиняться, вітер поступово стихне. Дуже важливий синоптичний нюанс завтрашньої доби - найближчої ночі місцями очікуються заморозки. Переважно на ґрунті, а в Карпатах і у повітрі. Вночі в Україні 26 вересня очікується +2+9 градусів, місцями заморозки 0-3 градуси, вдень +9+14 градусів. Холодно. Надалі поступово теплішатиме, проте в суботу знову пройде дощ та похолодає. З найближчої перспективи найприємнішою буде п'ятниця - сонце та +20 градусів. Аж не віриться - бо в суботу знову стане холодно. Тримайте поближче до себе теплих котів та крутіть красивими вузлами вовняні шалики навколо шиї", - радить синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

За народними спостереженнями до цього часу закінчується формування осінніх зграй граків. Наші пращури помітили: коли граки відлітають, уже можна чекати снігу. А якщо у цей день піде дощ, то погода найближчим часом буде похмурою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую