ye-logo.v1.2

Квартири в подарунок авіаторам із Старокостянтинова

Суспільство 3723
Фото: Юлія

"В цей радісний день бажаю всім, хто отримав ордери, дитячого сміху в кожній квартирі, сімейного затишку та всіляких гараздів", - сказав Василь Ядуха.

"Мені приємно відзначити, що дана будівля є кращою за останніх три роки на теренах нашої держави по системі Міноборони , що сьогодні тут введено в експлуатацію 107 квартир для військовослужбовців, що саме в 2010 році за діючої влади було виділено дві третини коштів, а це більше 16 мільйонів з 26 для того, щоб дана будівля сьогодні була завершена", - наголосив голова облдержадміністрації Василь Ядуха під час урочистостей з нагоди вручення ордерів від квартир сім`ям військовослужбовців. Від Міністерства оборони участь у заході взяв заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Никифоров Василь Семенович.
Житловий комплекс багатоквартирної багатоповерхової забудови «Авіатор», четверту чергу якої здано в експлуатацію сьогодні, будується почергово на замовлення Подільського управління капітального будівництва Міністерства оборони України. Славутське ЗАТ “Об’єднання Прогрес” розпочало будівництво 2007 року. Наступні два роки за відсутності фінансування роботи було призупинено. Відновилися вони лише 2010 року, коли поновили фінансування. Відтоді було освоєно більше 16 мільйонів гривень. І вже нині родини військовослужбовців отримали ордери на своє власне житло. Будинок забезпечено ліфтами та даховою котельнею. У дев`ятиповерховному трипід`їздному будинку 81 квартира для постійного проживання, 26 – мають статус службового житла.
«Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Федорович Янукович заявляє, що незалежно від складної економічної ситуації держава завжди буде дбати про військову безпеку і обороноздатність нашої країни починаючи з підвищення соціального статусу військовослужбовців. Як приклад є те, що 15 грудня минулого року внесені зміни до Комплексної програми забезпечення житлом військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, якими передбачено вирішення житлової проблеми до 2017 року. І саме в цьому документі знайшла своє відображення наша рідна Хмельниччина, де має бути побудовано чотири тисячі шістсот квартир», - підкреслив Василь Степанович.
Він зауважив, що вже на кінець цього року заплановано ввести в експлуатацію ще одну секцію цього будинку. Тоді квартири отримає ще 71 сім`я військовослужбовців. У планується зведення у містечку ще двох будинків більш, як на 100 квартир кожен, а також дитячого садочка та спортивно-оздоровчого центру.
Після урочистого вручення ордерів голова облдержадміністрації Василь Ядуха разом з заступником командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенантом Василем Никифоровим, головою облради Миколою Дерикотом, головою райдержадміністрації Ігорем Люшенком, керівником Славутського ЗАТ « Об`єднання Прогрес» Артуром Фрідманом завітали до сім`ї військовослужбовця, який отримав квартиру після 26 років очікувань. Подарунком для господарів став великий столовий сервіз.

Джерело www.adm.km.ua

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую