ye-logo.v1.2

На Дунаєвеччині відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО воїну

Суспільство 4503
Віталій Пасічник  нагороджений медаллю "За військову службу Україні" (посмертно)
Віталій Пасічник нагороджений медаллю "За військову службу Україні" (посмертно). Фото: з фейсбуку

Герою було 24 роки…

У селі Стара Гута, що на Дунаєвеччині, на будівлі місцевої гімназії урочисто відкрили меморіальну дошку Віталію Пасічнику, воїну, загиблому у зоні АТО.

Право відкрити меморіальну дошку надали найріднішим людям загиблого бійця - мамі,дружині та дітям. Учні Старогутянської гімназії та всі присутні на заході, піднесли запалені лампадки та квіти до пам’ятної дошки.

Віталій Пасічник народився 4 листопада 1993-го року. З першого по одинадцятий клас навчався у місцевій школі, після закінчення якої здобував професію у Кам’янець-Подільському училищі культури. Був призваний на строкову службу, яку далі продовжив за контрактом. 24-річний солдат загинув у зоні АТО 19 листопада 2017 року. Прощалися з воїном 9 грудня на території військової частини в селищі Полігон, що на Миколаївщині.

Указом Президента України від 26 лютого 2018 року "за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкового виконання військового обов'язку" Віталій Пасічник нагороджений медаллю "За військову службу Україні" (посмертно).

Всі присутні на заході піднесли запалені лампадки та квіти до пам’ятної дошки. Фото: smotrycka-gromada.gov.ua

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую