ye-logo.v1.2

Підсумки дня: про гроші, трагедії та безпеку

Суспільство 1592
Коротко про новин 18 жовтня
Коротко про новин 18 жовтня. Фото: автора

Короткий огляд новин, які сьогодні, 18 жовтня були актуальними

Сьогодні на дороги Хмельницького вийшли поліцейські. Та не для того, щоб патрулювати, чи накладати штрафи за правопорушення, а щоб… попередити. Патрульні роздавали листівки з інформацією до чого може призвести перевищення швидкості водіями. Варто зазначити, що в Україні, протягом першого дня повноцінного застосування TruCam, співробітники патрульної поліції склали 231 адміністративний документ на водіїв за порушення ними швидкісного режиму. Але у Хмельницькому та області пристроїв, які вимірюють швидкість поки що немає.

Ще одна акція відбулася сьогодні в обласному центрі – хмельничан інформували про небезпеку та стан справ у сфері протидії торгівлі людьми. Мирною ходою учасники пройшлися вулицями міста.

Тим часом у Департаменті освіти та науки Хмельницької міськради визначили дату, коли у хмельницьких школах почнуться канікули – з 29 жовтня.

Що ж до інших новин, варто повідомити, що у Хмельницькій області, станом на жовтень 2018 року, вже створено 45 із 62 запланованих об’єднаних територіальних громад. Ті 39 із них, які цього року вже мали прямі міжбюджетні відносини, за три квартали цього року заробили власних надходжень майже мільярд гривень.

Комісія Міністерства оборони України з технічного розслідування катастрофи літака «СУ-27УБ», який розбився на Вінниччині 16 жовтня, із сьогоднішнього дня щоденно збиратиметься в Старокостянтинові. Нагадаємо, 16 жовтня, винищувач «Су-27УБ» піднявся у небо з військового аеродрому в Старокостянтинові, де проходять міжнародні військові навчання «Чисте небо-2018». Приблизно о 17:00 неподалік Уланова Вінницької області, літак впав, а двоє пілотів загинули.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую