ye-logo.v1.2

Доставка квітів у Кам’янець-Подільському На правах реклами

Культура 2299

Асортимент букетів величезний

Служба доставки квітів у Кам’янець-Подільському kamenec-roza.km.ua– контакт, без сумніву, необхідний кожному. Знайомтесь з нашим сервісом і вибирайте найчарівніший букет. Досить зробити кілька простих кроків, щоб вирішити питання з подарунком.

Погортайте наш барвистий інтернет-каталог, вибираючи потрібні категорії. Ви самі переконаєтесь – асортимент букетів величезний. Прихильникам класики ми пропонуємо звичні букети в обгортці або стрічці, шанувальникам модерну й креативу – композиції в капелюшних коробочках і кошиках. Для особливих випадків зверніть увагу на букети з цифрами та у формі серця. Якщо у вас є своя ідея квіткової композиції, наші флористи з легкістю втілять її. Великий досвід роботи дозволяє тонко відчувати настрій букета та поєднувати, здавалося б, несумісні квіти.

Визначившись з квітами, оформити замовлення й уточнити деталі ви можете відразу на сайті або за телефоном. Оплатити можна будь-яким зручним способом. Після затвердження замовлення ми починаємо формувати букет. Подарунок буде доставлений протягом 90 хвилин. Оформлення букета й доставка – нашим коштом. Крім того, в подарунок до кожного замовлення ви отримаєте фірмову вітальну листівку.

Доставка квітів Кам’янець-Подільський – радуйте частіше своїх коханих!

+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)

+38-096-436-95-21

+38-073-436-95-21

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую