ye-logo.v1.2

Підсумки дня: тепло в квартирах, димова завіса на півночі області та перші 100 років успіху

Суспільство 2020
Перші 100 років успіху – під таким гаслом святкував сьогодні сторіччня Кам
Перші 100 років успіху – під таким гаслом святкував сьогодні сторіччня Кам'янець-Подільський національний університет. Фото: зі сторінки K-PNU of Ivan Ohienko у фейсбуці

Якими були новини 22 жовтня.

Нетішин та околиці міста досі перебувають в зоні димового туману, який спричинили затяжні торф’яні пожежі на території Острозького району. "Сьогодні, 22 жовтня, це відчувається найбільше. Північно-західний вітер зі сторони Острога, а також туман, і місто накрите пеленою. На місці події працюють підрозділи ДСНС Рівненської області, проте тління торф'яників – це доволі затяжний процес, оскільки складно дібратися до самого вогнища», - йдеться у повідомленні відділу з питань цивільного захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Мешканцям радять обмежити перебування дітей на вулиці, заняття у школах проводити з закритими вікнами, не випускати дітей на фізкультуру.

Тим часом хмельничанам понеділок приніс приємний сюрприз: у місті офіційно стартував опалювальний сезон. Відпорішення про старт опалювального сезону підписав міський голова Олександр Симчишин. До вечора тепло мало з’явитися у більшості будинків обласного центру. Деякі хмельничани, коментуючи новину на сторінці сайту "Є" в соцмережі, розповіли що подекуди батареї вже гарячи, деінде - ще холодні. А хтось з хмельничан не розуміє, навіщо розпочинати опалювальний сезон, мовляв, на вулиці ще має потепліти. 

Далі - не про тепло в оселях, а вже про воду: у вівторок, 23 жовтня, три мікрорайони обласного центру залишаться без водопостачання. Як повідомляють у МКП «Хмельницькводоканал», на проспекті Миру ремонтуватимуть водопровідну мережу.

І на останок новини з міста над Смотричем. Перші 100 років успіху – під таким гаслом святкував сьогодні сторіччня Кам'янець-Подільський національний університет. Окрім вітань, які лунали сьогодні у закладі від гостей, також відбулося спецпогашення конверта “100 років від дня заснування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка”. А ще тут на честь ювілею висадили дерева. Тепер заклад має справжню університетську алею.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую