ye-logo.v1.2

Шепетівчанка зарізала рідну сестру

1554

Заміжня жінка, яка волею долі опікувалася своєю молодшою двадцятирічною сестрою, нерідко проводила з нею час у сумнівних компаніях, де не обходилося без спиртного.

 А коли до «меншенької» намагалися залицятися кавалери, всіляко намагалася віднаджувати, мовляв, вони недостойні.  Через це сестри часто сварилися, а інколи й билися.
«Черговий скандал між дівчатами знову стався на «любовному» ґрунті через невдоволення старшої сестри спілкуванням потерпілої з їхнім спільним знайомим. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, жінка почала виховувати сестру, доводячи їй, що парубок – зовсім не той, за кого себе видає. Тим більше, що, на її думку, негідно та брутально поводиться із нею. У дівчат виникла бійка, під час якої у старшої в руках опинився ніж», – розповідає інспектор відділу зв'язків з громадськістю УМВСУ в Хмельницькій області Юлія Гринь.
Потерпіла від отриманого поранення померла у лікарні. Її кривдниця затримана, згідно із чинним законодавством їй загрожує до десяти років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую