ye-logo.v1.2

Жорстокість по-сімейному: у Кам’янці-Подільському брат тяжко побив брата

Кримінал 1798
Молодшому брату, який раніше судимий за майнові злочини та злочини проти життя та здоров
Молодшому брату, який раніше судимий за майнові злочини та злочини проти життя та здоров'я, оголошено підозру. Фото: facebook.com

Це не перший конфлікт рідних братів, який закінчився для старшого плачевно.

Нещодавно, під час розпивання спиртних напоїв між рідними братами на ґрунті неприязних відносин виник конфлікт. Про це повідомляє Кам’янець-Подільський відділ поліції.

«В результаті конфлікту, старший брат потрапив в реанімаційне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою м’яких тканин обличчя та закритого забою грудної клітини, які спричинив йому молодший 45-річний брат. Це не перший конфлікт рідних братів, який закінчився для старшого плачевно, проте минулого разу він відмовився від обвинувачення», - повідомляють правоохоронці.

Додають, що наразі стан потерпілого стабільно важкий. Молодшому брату, який раніше судимий за майнові злочини та злочини проти життя та здоров’я, оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). До підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую