ye-logo.v1.2

ВК «Новатор» відвезе своїх вболівальників на єврокубковий матч

Спорт 3464
"Новатор" свій матч проти норвежців зіграє 14 листопада о 18.00
"Новатор" свій матч проти норвежців зіграє 14 листопада о 18.00. Фото: з архіву

Вже завтра хмельничани зіграють із норвезьким «Фьорде».

14 листопада о 18.00 в Городку хмельницький волейбольний клуб «Новатор» зіграє матч-відповідь 1/32 фіналу Кубка ЄКВ проти норвезького «Фьорде». І для своїх уболівальників із Хмельницького «Новатор» готовий організувати безкоштовну поїздку.

«Розраховуємо на шалену підтримку в Городку, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Знаю, що чимало вболівальників із Хмельницького збираються на цей матч. Але не всі мають змогу поїхати власною автівкою. Тому ми замовили автобус на 50 місць, щоб найпалкіші прихильники змогли підтримати нашу команду в єврокубковому поєдинку. Запрошую бажаючих підходити до фізкультурно-оздоровчого комплексу «Новатор» 14 листопада, звідки о 16.00 і вирушить автобус на гру».

Нагадаємо, «Новатор» вперше в історії волейболу Хмельниччини грає в єврокубках. Свій перший поєдинок проти «Фьорде» в Норвегії хмельничани програли з рахунком 3:0. Тепер «Новатору» необхідно виграти в матчі-відповіді, щоб долю путівки до 1/16 фіналу виборювати в «золоту сеті», який одразу ж пройде 14 листопада в Городку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую