ye-logo.v1.2

У Хмельницький вчитися піару приїжджали бібліотекарі з Молдови

Суспільство 1554
Десять працівників книгозбірень та двоє супроводжуючих із різних регіонів сусідньої країни відвідали наше місто
Десять працівників книгозбірень та двоє супроводжуючих із різних регіонів сусідньої країни відвідали наше місто. Фото: khm.gov.ua

Гостям організували насичені тренінги, практичні заняття та цікаві зустрічі.

Днями у Хмельницькому гостювала делегація бібліотекарів з Молдови. Їх приймала Хмельницька міська централізована бібліотечна система. Десять працівників книгозбірень та двоє супроводжуючих із різних регіонів сусідньої країни відвідали наше місто у рамках проекту IREX Europe «Підтримка незалежних ЗМІ та медіаграмотності в Молдові». Мета візиту – навчальна: вони шукали нові форми інформаційної роботи, цікавилися медіаграмотністю та досвідом роботи Хмельницького піар-офісу сучасних бібліотек, повідомляє прес-служба Хмельницької міськради.

«Ми приїхали, аби познайомитися з роботою місцевих бібліотекарів у сфері піару та комунікації. Наші бібліотекарі багато працюють, але ще не вміють правильно розказувати про це громадськості», - розповіла координатор проекту «IREX Europe» у Молдові Даніела Галай.

Хмельницька міська централізована бібліотечна система спільно із партнерами, змогла організувати гостям насичені тренінги, практичні заняття та цікаві зустрічі. Багато чого було для них вперше: прямий ефір на радіо у програмі «Діловий полудень» (тут вони радо ділилися і своїми успіхами), інтерв’ю для телебачення, презентація бібліотечних заходів журналістам.

  

Гостям організували насичені тренінги, практичні заняття та цікаві зустрічі.

Валентина Жадаван, бібліотекар з Молдови розповіла: «Дуже багато методів по піару побачили. Ми тільки на початку шляху. Наші колеги мають уже даний досвід, більш розвинений. Радує, що з нами дуже відкриті: на будь-яке питання ми отримуємо якісну і професійну відповідь».

Додому гості повезли багаж знань і вражень та приємний бонус – подарунки від Хмельницької міської ради та управління культури і туризму міста.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую