ye-logo.v1.2

До територіальних громад Хмельниччини надійшло 4,5 мільярда гривень податків

Економіка 1897
Темп росту надходжень до відповідного періоду 2017 року склав 122 відсотки і становить 821 мільйон гривень
Темп росту надходжень до відповідного періоду 2017 року склав 122 відсотки і становить 821 мільйон гривень. Фото: snigurivka-rda.gov.ua

Додатково надійшло 646 мільйонів гривень.

З початку року у розпорядження територіальних громад Хмельницької області надійшло понад 4,5 мільярда гривень податкових платежів. Таким чином завдання органів місцевого самоврядування забезпечено на рівні 115 відсотків, повідомляють у фіскальній службі області.

Темп росту надходжень до відповідного періоду 2017 року склав 122 відсотки, що у грошовому виразі становить 821 мільйон гривень. Понад 60 відсотків за результатами наповнення місцевих бюджетів становить податок на доходи фізичних осіб. Його надійшло майже 3 мільярди гривень. Представники малого бізнесу забезпечили сплату єдиного податку в розмірі 706 мільйонів гривень.

Що стосується процесу децентралізації, то Хмельниччина лідирує в рейтингу областей щодо формування ОТГ. “Відповідно до оприлюдненого Мінрегіоном рейтингу процесу децентралізації область у загальноукраїнському рейтингу щодо формування об’єднаних територіальних громад посідає перше місце, - розповідають фіскальники. - Стосовно кількості тергромад, то за цим показником Хмельницька область на 7 місці, за покриттям площі ОТГ - на 3, за кількістю тергромад, що об'єдналися, - на 3”.

Після Хмельниччини в рейтинговій таблиці розмістилися Житомирська, Чернігівська, Волинська, Дніпропетровська та Запорізька області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую