ye-logo.v1.2

У Славуті з’явиться ТЦ «Епіцентр» зі спорткомплексом для дітей та дорослих На правах реклами

Суспільство 7842
Всього у новому ТЦ «Епіцентр» створено 61 нових робочих місць.
Всього у новому ТЦ «Епіцентр» створено 61 нових робочих місць.. Фото: прес-служби ТК "Епіцентр"

Компанія «Епіцентр» відкриє 50-й торговельний центр в Україні у незвичному рітейл-форматі.

У Славуті на Хмельниччині запрацює перший у мережі «Епіцентр» ТЦ із великим сучасним спортивним комплексом для мешканців міста.

Офіційне відкриття торговельного центру відбудеться 17 листопада 2018 року. Перші 100 покупців стануть власниками телевізорів, мікрохвильовок, мультиварок та інших цінних призів.

На відвідувачів нового ТЦ також чекають спеціальні цінові пропозиції, нові акції, презентації, майстер-класи, розважальні програми для дітей та дорослих. А ще відбудеться святковий розіграш подарункових сертифікатів на 50 тис. грн.

У компанії сподіваються, що адреса нового ТЦ «Епіцентр» у Славуті (вулиця Ярослава Мудрого, 66) відтепер буде асоціюватися у містян не лише з великим вибором товарів для будівництва, ремонту та облаштування оселі, а й із місцем для занять улюбленим видом спорту. Відвідувати спортивний комплекс зможуть усі жителі Славути, придбавши абонемент, а для дітей працюватимуть безкоштовні секції.

Як повідомили у прес-службі мережі, «Епіцентр К» є соціально відповідальною компанією, яка приділяє багато уваги розвитку та підтримці спорту. Зробити заняття спортом доступнішим для людей – одне із завдань компанії.

Саме тому в рамках виконання соціальних зобов’язань перед громадою Славути при будівництві нового торговельного центру було вирішено побудувати сучасний спорткомплекс, аналогів якому у місті не має.

Загальна площа нового спорткомплексу становить понад 580 м2 та зонована під різні види спорту. Є ігровий зал, де можна грати у баскетбол, волейбол, міні-футбол або великий теніс, зона з помостами для важкої атлетики, столи для настільного тенісу, зони для заняття боксом та тренажери. Відвідувати спортивний комплекс матимуть можливість діти та дорослі.

Для відвідувачів ТЦ «Епіцентр» та спорткомплексу є 80 паркувальних місць, 10% з яких для людей з обмеженими можливостями, та велопарковка.

Подбала компанія і про благоустрій території, прилеглої до нового ТЦ. Проведена реконструкція дороги на вулиці Ізяславській, прокладені нові тротуарні доріжки та зроблено озеленення.

Всього у новому ТЦ «Епіцентр» створено 61 нових робочих місць.

Загальна площа нового спорткомплексу становить понад 580 м2 та зонована під різні види спорту.

Довідка:
Епіцентр продовжує реалізовувати програму із відкриття ТЦ малого формату – площею від 2 до 6 тис. м2, розташованих в районних центрах та містах обласного підпорядкування. Одноповерхова будівля ТЦ «Епіцентр» у Славуті має 4 350 м2 та складається із 13 торгових відділів, а також відділів ФРД, відділу on-line торгівлі та кафе. У ТЦ будуть запропоновані товари на будь-який смак: інструменти, автотовари, електро- та побутова техніка, меблі, фарби, вироби з дерева, посуд, текстиль, канцтовари, сантехніка, покриття для підлоги та плитка тощо. Серед найбільших відділів – будівельний відділ (903 м2), «Сад та город» (708 м2).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую