ye-logo.v1.2

Постачання газу для шепетівчан знову під питанням

Суспільство 1436
Ситуація з теплом в Шепетівці стає критичною
Ситуація з теплом в Шепетівці стає критичною. Фото: unn.com.ua

«Шепетівкагаз» повідомляє, що газ можуть відрізати найближчим часом, а міський голова каже, що питання на контролі.

На сьогодні питання щодо продовження опалювального сезону та його сталого проходження у місті Шепетівка та Шепетівському районі - не вирішено.

Про це, на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці, повідомляє приватне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Шепетівкагаз». У дописі йдеться, що на сьогодні, 16 листопада, ПАТ НАК «Нафтогаз України» не підтвердив обсяги природного газу (номінацію) на листопад 2018 року для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». Якщо питання не вирішится до вівторка, 20 листопада - ПАТ НАК «Нафтогаз України» - не матиме права здійснювати розподіл природного газу для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест».

«З огляду на це ПрАТ «Шепетівкагаз» буде змушене здійснити пониження тиску природного газу у розподільчій мережі  Шепетівки та Шепетівського району до 0, для здійснення механічного від’єднання несанкціонованого споживача - ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», від газорозподільної мережі ПрАТ по газопостачанню та газифікації «Шепетівкагаз», - йдеться у повідомленні.

В свою чергу міський голова Шепетівки Михайло Полодюк у коментарі журналісту сайту «Є», запевняє, що про терміни говорити зарано. «Станом на сьогодні ситуація трохи змінилась. Позавчора було засідання Кабінету міністрів України і на закритій частині, яка ще не друкувалась ніде, ніби прийнято рішення про заборону відключення теплогенеруючих компаній від газопостачання на період опалювального сезону. Єдине, що можу сказати, в понеділок ми знову маємо зустрічатись з головою Хмельницької облдержадміністрації, а керівник ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» має надати документи (підписані номінації і банківські гарантії). Вже тоді зможемо більш чітко прокоментувати ситуацію» - підсумував міський голова.

Нагадаємо, після перемовин, пов’язаних зі зривом опалювального сезону, в Шепетівці таки відтермінували відключення газопостачання і подали тепло у помешкання містян.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую