ye-logo.v1.2

Влад Яма пообіцяв з’їсти аркуш паперу, якщо Нікітюк виграє у фіналі “Танців з зірками”

Культура 4330
Леся Нікітюк на “Танцях з зірками”: коли судді заганяють в яму оцінками, а глядачі звідти витягають
Леся Нікітюк на “Танцях з зірками”: коли судді заганяють в яму оцінками, а глядачі звідти витягають. Фото: youtube

Незважаючи на низькі бали від журі, популярна телеведуча пройшла у фінал проекту.

Вчора, 18 листопада, відбуся черговий випуск шоу “Танці з зірками” на каналі 1+1, в якому бере участь відома хмельничанка Леся Нікітюк. Чотири танцювальних пари в прямому ефірі виконали по два номери. В одному з танців до них приєдналися екс-учасники проекту.

Пара Нікітюк і Єжов виконали пристастне танго разом з ефектною блондинкою Олею Поляковою. “Мама всіх драбин України прийшла підняти бойовий дух і підсилити номер. Я була в шкурі Лесі, теж була приводом для нападок Кухар. Катерино, запасайтесь валеріанкою, ми будемо трусити сідницями вдвох”, - анонсувала перед виходом на паркет Оля Полякова.

Члени журі не високо оцінили старання зіркового тріо. Катерина Кухар зауважила, що їй не вистачило від танцюристок пристрасті, охайності та делікатності. “Я навіть скажу більше, я чекала від вас тих фривольностей, які ви анонсували у сюжеті. Все, як у політиків: обіцяєте одне, отримуємо інше”, - сказала вона.

Водночас Влад Яма заявив, що йому погрожували у павільйоні. “Ми зустрілися з Олею і вона сказала, що сьогодні на паркеті буде дві драбини. Це правда, Олю, - розповів суддя. - Я не думаю, що все настільки погано було. Десь трошки неточності, десь повільно. Але що мені не сподобалося, що я побачив змагання між дівчатами. Лесю неможливо було побачити на паркеті”.

Наступним номером Лесі і Максима був фрістайл, за який пара теж отримала низькі бали у порівнянні з іншими учасниками.

“Серіал виходить “Леся+Яма”. Це коли судді заганяють тебе в яму оцінками, а глядачі звідти витягають. Але з такими танцями дехто може і кредит взяти, бо витягати все складніше. Це ніби жарт, а ніби не смішно. Це ж півфінал”, - прокоментував виступ Влад Яма.

Суддя додав, якщо Леся виграє шоу “Танці з зірками”, він з’їсть аркуш паперу А4 формату з порядком виступів учасників.

У підсумку після двох виступів кожної пари Леся Нікітюк і Макс Єжов набрали найнижчу кількість балів від журі. Але після голосування глядачів ситуація змінилася. У зону ризику потрапили Іраклі Макацарія і Павло Вишняков. Шоу покинув останній. Леся ж тепер готується до фіналу танцювального проекту.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую