ye-logo.v1.2

На Хмельниччині обвинувачений в крадіжці у день винесення вироку вчинив ще одну

Кримінал 1511
У Полонному засудили чоловіка, який у день, коли йому винесли вирок за попередню крадіжку, вкрав телефон
У Полонному засудили чоловіка, який у день, коли йому винесли вирок за попередню крадіжку, вкрав телефон. Фото: kma.court.gov.ua

На рахунку обвинуваченого вже 10 судимостей.

Полонський районний суд визнав винним 58-річного місцевого жителя у крадіжці вчиненій повторно. Як повідомляють у прес-службі апеляційного суду області, на рахунку чоловіка вже 10 судимостей.

«Як встановив суд, 3 серпня цього року чоловік зайшов до одного з полонських кафе, де вже напідпитку сидів потерпілий. Той запросив його приєднатися до столу і після вжитого спільно алкоголю заснув. Скориставшись нагодою, обвинувачений забрав зі столу його мобільний телефон і пішов із закладу», - кажуть у суді.

Додають, що обираючи міру покарання, суд врахував, що чоловік, у котрого за плечима вже 10 судимостей, вчинив черговий злочин через три місяці після повернення з місць позбавлення волі й у день, коли Полонський районний суд виніс йому вирок, засудивши також за крадіжку до 3 місяців арешту. Таким чином чоловіку призначили остаточне покарання, позбавивши його волі на 2 роки.

Вирок не набрав законної сили і його можна оскаржити в апеляційній інстанції.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую