ye-logo.v1.2

Футбольне міжсезоння: «Агробізнес» залишили шість футболістів

Спорт 3251
34-річний Сергій Шум, який був першим капітаном в історії "Агробізнесу", тепер працюватиме в Підволочиську в ФК  "Збруч-Агробізнес"
34-річний Сергій Шум, який був першим капітаном в історії "Агробізнесу", тепер працюватиме в Підволочиську в ФК "Збруч-Агробізнес". Фото: з архіву

Двоє з них були запрошені в команду восени цього року.

Волочиський футбольний клуб «Агробізнес», який виступає в чемпіонаті України з футболу в першій лізі, пішов у відпустку. Перед зимовим відпочинком, команда подякувала шістьом футболістам, які навесні вже не виступатимуть за клуб.

Двоє з них – Євген Зарічнюк та Олександр Цибульник, які в вересні дебютували за «Агробізнес». Решта – гравці, які в складі волочиської команди вигравали аматорську першість та другу лігу.

Сергій Шум починав грати за «Агробізнес» з початку його створення та в 2016 році був капітаном команди. Андрій Дубчак та Владислав Полторацький допомогли волчиській команди виграти не лише чемпіонат України серед аматорів, а й другу лігу. Залишив клуб і Сергій Шевчук, який в складі «Агробізнеса» здобув «золото» в другому дивізіоні.

Інші ж футболісти пішли у відпустку. Та вже в грудні на команду, можливо, очікують нетривалі збори, під час яких «Агробізнес» проведи спаринги та переглядатиме гравців, які б підсилили гру.

Нагадаємо, волочиська команда цього сезону дебютувала в першій лізі. І на зимову перерву пішла на 14 місці в турнірній таблиці, маючи в активі 10 очок (1 перемога, 7 нічиїх та 9 поразок). Свій наступний офіційний поєдинок «Агнробізнес» має зіграти 24 березня 2019 року в Волочиську проти ФК «Суми».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую