ye-logo.v1.2

Суд обрав запобіжний захід 20-річному водію, який скоїв смертельну ДТП неподалік Меджибожа і втік

Кримінал 3842
Автомобіль перевернувся кілька разів
Автомобіль перевернувся кілька разів. Фото: hm.npu.gov.ua

Хлопця відправили під домашній арешт.

Подія трапилася у суботу, 17 листопада, близько шостої години ранку у Летичівському районі. Тоді автомобіль марки «RENAULT» злетів з дороги, кілька разів перевернувся у повітрі та приземлився на полі. Як зазначають у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка автомобіля отримала травми, від яких померла на місці події. Ще один пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді чисельних забоїв і саден, з якими госпіталізований в хірургічне відділення Летичівської центральної районної лікарні.

20-річному водію ж, який був за кермом автомобіля, слідчий суддя міськрайонного суду обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Хлопця підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України.

Подробиці смертельної аварії повідомили в одному з випусків «Надзвичайних новин». У сюжеті 21-річний Сергій, який став жертвою ДТП, розповів, що того вечора разом зі своєю дівчиною та її подругами відпочивав у кафе в Меджибожі. Пізніше, коли заклад закрився, вже на вулиці вони познайомилися з компанією. Нові знайомі запропонували продовжити алкогольну вечірку просто в машині. Скільки тоді випили, хлопець вже не пам’ятає. Про те, що пиячив також водій, сказала власниця кафе, в якому спочатку відпочивала молодь.

Моменту аварії Сергій не пам’ятає. Від надмірно випитого він заснув. Коли прокинувся, лежав у полі, а поруч була його мертва кохана. Водій і ще двоє пасажирів просто втекли.

«Пам’ятаю, як проснувся посеред поля. Темно, нікого не знайшов. Шукав якусь хату, бо телефон поламався. Зайшов в першу хату, там викликали швидку і зігріли мене. Бо поки ходив, ноги відморозив», - розповідає травмований.

Автомобіль на швидкості мінімум 150 кілометрів на годину вилетів прямісінько в поле. Машина перекинулася щонайменше чотири рази.

«Водій не впоравшись з керуванням, злетів з дороги. На асфальті відсутні сліди гальмування, - розповідає заступник керівника Летичівського відділення поліції Андрій Мличко. - У ході перевертання з заднього пасажирського сидіння справа вилетіла покійна. Її придушило автомобілем».

Тепер підозрюваному загрожує від 3 до 8 років в’язниці. У прес-службі суду додають, обираючи запобіжний захід, суд врахував, що підозрюваний визнає свою провину, у вчиненому розкаюється, має намір відшкодовувати заподіяну шкоду, є особою молодого віку, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, має постійне місце проживання та має міцні соціальні зв’язки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую