ye-logo.v1.2

У Хмельницькому "на гарячому" затримали двох молодиків, які викрадали номерні знаки

Кримінал 3188
Зняті номерні знаки хлопці ховали неподалік від місця злочину
Зняті номерні знаки хлопці ховали неподалік від місця злочину. Фото: ternopoliany.te.ua

Порушникам може загрожувати до п’яти років в’язниці.

В обласному центрі була затримана група осіб, яка промишляла викраданням автомобільних номерних знаків. Про це повідомляють у прес-службі поліції області.

"Патрульні затримали двох молодиків у той момент, коли вони саме збиралися вчинити чергову крадіжку. 19-річний хмельничанин та 21-річний мешканець Деражні за листопад встигли викрасти номерні знаки з 26-ти автомобілів з іноземною реєстрацією", - розповідають правоохоронці.

Зловмисники завжди діяли за однією схемою: вночі знімали з транспортних засобів номери та залишали для власника авто на лобовому склі записку зі своїми вимогами та номером мобільного телефону. Таким способом крадії спонукали водіїв зателефонувати до них і за винагороду дізнатись про місцезнаходження номерних знаків. Як правило, викрадену річ хлопці переховували неподалік від місця злочину.

Наразі правопорушники затримані за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую