ye-logo.v1.2

У Старій Синяві спіймали браконьєрів, які вбили дикого кабана

Кримінал 6099
У порушників правил полювання було вилучено зброю, набої споряджені зарядами для відстрілу крупної дичини та радіостанцію
У порушників правил полювання було вилучено зброю, набої споряджені зарядами для відстрілу крупної дичини та радіостанцію. Фото: agropolit.com

Зловмисники полювали незаконно.

На Старосинявщині в урочищі «Щербані», що входить до мисливського господарства Старосинявської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок нещодавно виявили вбитою самку дикого кабана.

«Постріли почули мисливці. На звук помчали собаки. Прибувши на місце, де лунали постріли, єгер забив тривогу - в хащах лозняку була знайдена туша застреленої самки дикого кабана. Про це ми одразу повідомили правоохоронців», - розповідає голова ради Старосинявської районної організації УТМР Валерій Остапець.

Працівники Старосинявського ВП ГУНП оперативно прибули на місце скоєння порушення. По «гарячих слідах» встановили зловмисників, затримали їх та доставили до поліцейського відділення. Браконьєрами виявилися двоє жителів селища міського типу Летичів. У порушників правил полювання було вилучено зброю, набої, споряджені зарядами для відстрілу крупної дичини, та радіостанцію. В туші дикого кабана знайдені куля та картеч. Браконьєри визнали свою вину, про що складено протоколи».

За вчинений злочин вони будуть притягнуті до відповідальності. За браконьєрство вітчизняним законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую