ye-logo.v1.2

Протягом вихідних четверо жителів області стали жертвами шахраїв

Суспільство 1528
Наразі працівники поліції з
Наразі працівники поліції з'ясовують усі обставини подій і працюють над пошуком зловмисників. Фото: lmneuquen.com

Шахраї наживилися більше, ніж на 23 тисячі гривень.

Впродовж вихідних до територіальних підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 4 заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв. Про це повідомляють у прес-службі обласної поліції.

«29-річний хмельничанин на одному із інтернет-сайтів замовив мобільний телефон, після чого до нього зателефонувала невстановлена особа і під приводом продажу вказаного ґаджету заволоділа грошовими коштами в сумі 3387 гривень, які потерпілий перерахував на вказаний шахраєм рахунок, а от телефон так і не отримав»,- розповідають правоохоронці.

Жертвою шахраїв також стала 28-річна кам’янчанка. Купуючи через один із інтернет-сайтів пиломатеріали, вона перерахувала шахраям 12 000 гривень, але товар теж не отримала.

Ще один випадок шахрайства стався з жителем села Шумівці Хмельницького району. «47-річний житель села Шумівці втратив 5670 гривень, купуючи на одному із сайтів деталі до автомобіля», - йдеться у повідомленні.

А 2 грудня близько 11.30 години по вулиці Проскурівській в приміщенні аптеки невстановлений чоловік під приводом обміну грошових коштів з купюр дрібного номіналу на крупніші заволодів 2450 гривнями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую