ye-logo.v1.2

В Кам’янці-Подільському комунальники викупили частину демонтованої бруківки за… 200 тисяч

Суспільство 2459
Питання про долю старої бруківки, якою була встелена дорога до ремонту, постало ще влітку
Питання про долю старої бруківки, якою була встелена дорога до ремонту, постало ще влітку. Фото: з архіву

Ціна зазначена за більш ніж 2 тисячі «квадратів».

Департамент житлово-комунального господарства Кам’янець-Подільської міської ради викупив частину демонтованої бруківки з вулиці Північної. Про це повідомляє Vdalo.info з посиланням на систему публічних електронних закупівель ProZorro.

«Зазначається, що за 2294 квадратних метрів бруківки профільний департамент заплатив приватному підприємству ВКФ «Будмонтажсервіс», яке ремонтувало вулицю Північну, 198 тисяч 940 гривень. Директор департаменту ЖКГ Олександр Бабчинський заявив, що долю бруківки депутати визначать вже наступного року. У планах, куди можна «постелити» бруківку – Старе місто. Але це вже вирішуватимуть депутати на сесії міської ради. Наразі бруківка буде знаходитися на зберіганні», - йдеться в повідомленні Vdalo.info.

Як ми повідомляли раніше, на автомобільній дорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці, на ділянці вулиці Північна, що у Кам’янці-Подільському, у липні розпочато капітальний ремонт. Саме тоді постало питання про долю старої бруківки, якою була встелена вулиця. Тоді у мерії запевнили, що бруківка має відійти фірмі, яка проводить ремонті роботи на дорозі та говорили про те, що вона не представляє історичної цінності. Проте пообіцяли її викупити за низькою ціною.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую