ye-logo.v1.2

Санаторії Закарпаття – для повноцінного відпочинку та оздоровлення На правах реклами

Туризм 4844
Фото: В санаторії є все необхідне для активного відпочинку.

На Шаянському курорті можна не лише комфортно відпочити, а й покращити стан свого здоров'я.

Життя в великому місті має свої властивості. Передусім людина в мегаполісі стомлюється фізично, тому потребує перманентного відпочинку, та оздоровлення. В Україні є багато місць, де можна повноцінно відпочити. Санаторії Закарпаття в цьому переліку займають гідне місце. В мальовничому куточку України в Закарпатті розташовано багато відомих баз відпочинку, серед яких можна виділити курорт Шаян.

Географічне розташування курорту

Санаторій розташований в долині річки Тиса, біля підніжжя Вигорлат-Гутинського хребта. Майже з усіх боків місцевість курорту захищена від вітру горами, це створює сприятливі кліматичні умови. В повітрі, завдяки відсутності вітру, а також великій кількості лісів, відчутна велика концентрація кисню. Зима в Закарпатті досить тепла, а літо не дуже спекотне. Всі ці чинники роблять відпочинок в санаторії досить привабливим. До обласного центру від курорту приблизно 100 км. До міста Хуст трохи більше 10-ти км.

Інфраструктура курорту, та послуги

В санаторії є все необхідне для активного відпочинку. Тут можна пограти в настільний теніс. Є майданчик для волейболу, а також спортивний майданчик з тренажерами. Чудова лісопаркова зона приваблює любителів бігу. Санаторій має два спальних корпуси, окремо розташований лікувальний корпус. До послуг відпочивальників соляна кімната, фіто-бочка, косметичний салон. Біля санаторію розташована парковка для автомобілів гостей, які відпочивають. Організовуються цікаві екскурсії. Забезпечене повне покриття санаторію бездротовим Інтернетом.

Оздоровлення та лікування

Окремий лікувально-діагностичний корпус може прийняти на добу 500 пацієнтів. Приваблює відпочивальників перш за все лікувальна вода курорту. Всім відомі такі мінеральні води, як “Шаян-242”, мінеральна вода “Шаян-4”. В комплексі “Теплі води” відпочивальникам запропонують ванни з мінеральною термальною водою. В санаторії лікують: захворювання органів дихання, захворювання  кістково-м’язової системи, гінекологічні захворювання. Біля санаторію розташований відкритий басейн. За декілька кілометрів від санаторію є озеро, де можна відпочити й покататися на човнах, та катамаранах.

Якщо виникла необхідність у відпочинку та оздоровленні, то нема потреби годинами шукати де відпочити в Закарпатті. Звертайтеся в сервіс Захід Курорт. Тут вам допоможуть відносно вибору номерів. На сайті сервісу ви можете оформити купівлю путівок в санаторій Шаян за привабливими цінами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую