ye-logo.v1.2

Прогноз погоди на тиждень: знадобиться пуховик і тепла шапка

Суспільство 3072

Температура повітря на Хмельниччині знизиться, проте похолодання буде неістотним.

За прогнозами синоптиків, цього тижня на Хмельниччині буде і дощ, і сніг, і навіть мороз до -7.

За даними Українського Гідрометеоцентру, з 11 по 17 лютого денна температура коливатиметься від -1 до +2, уночі стовпчики термометрів опуститься до -7 у четвер. В інші дні нічний мороз триматиметься на поділці -5.

Сайт «Синоптик» прогнозує, що завтра ще протримається таке довгоочікуване тепло, однак з середи похолодає. Температура повітря удень коливатиметься від нуля до +2. В неділю, повітря прогріється до +5 градусів. Вночі найнижча температура опуститься до поділки -4.

Ресурс «Гісметео» прогнозує дещо інші температурі показники – до +3 +5 у четвер, суботу та неділю. Вночі морозитиме, але неістотно. Загалом, увесь тиждень буде похмурим. У вівторок і середу прогнозують сніг та дощ. А от у неділю можемо дочекатися сонечка. Обіцяють, що день буде ясним.

«У вівторок дощ змішуватиметься з мокрим снігом і охопить значну частину України. Почне заходити похолодання. Оце лютневе синоптичне терпіння - найкрихкіше. Коли вже подумки розкрутив за один рукав остогидлий пуховик, дістав темні окуляри і підсунув ближче до себе тоненькі підошви. Але - ні. Ще й пуховик знадобиться, і товста шапка, і термінаторські високі черевики. А поки що зустрічаємо, хоча й вітряний, проте теплий понеділок та вівторок», – прогнозує погоду на тиждень на своїй сторінці у фейсбуці Наталка Діденко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую