ye-logo.v1.2

У Хмельницькому горів «Мерседес», на Кам’янеччині – загинула людина

Суспільство 2538
З початку року на Хмельниччині сталося 114 пожеж
З початку року на Хмельниччині сталося 114 пожеж. Фото: km.dsns.gov.ua

За минулу добу на Хмельниччині зареєстрували вісім пожеж.

Вчора, 15 лютого, в обласному центрі на вулиці Трудовій виникла пожежа приватного автомобіля «Mercedes С 220». Про це повідомили в оперативно-координаційному центрі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області.

«Вогнем пошкоджено теплоізоляцію днища автомобіля, - повідомили в ДСНС. - Ймовірна причина пожежі – порушення роботи агрегатів паливної системи двигуна. Збитки встановлюються. Нещасних випадків на пожежі не було».

А в селі Довжок Кам'янець-Подільського району виникла пожежа приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття, вікна, двері, стіни, домашнє майно. Причина пожежі та збитки ще втсановлюються. У селі ж Княгинен, ймовірно, через порушення правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням, загорівся житловий будинок. Під час розвідки та гасіння пожежі бійці ДСНС виявили бездиханне тіло 62-річного чоловіка.

Нагадаємо, ще одна летальна пожежа виникла вчора в селі Огіївці Старокостянтинівського району. Там під час гасіння пожежі надзвичайники також виявили тіло 59-річного громадянина без ознак життя.

Всього ж за минулу добу на Хмельниччині зареєстрували вісім пожеж. З початку року - 114 пожеж, що на 18,57% менше, ніж за такий період минулого року. Внаслідок пожеж загинуло дев'ять людей (у 2018-му - вісім).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую