ye-logo.v1.2

Підозрювану у вбивстві громадянина Туреччини суд відправив до СІЗО

Кримінал 2571
На Хмельниччині взяли під варту жінку, яка підозрюється у вбивстві громадянина Туреччини
На Хмельниччині взяли під варту жінку, яка підозрюється у вбивстві громадянина Туреччини . Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловік помер від значної крововтрати.

Жінку, яку підозрюють у вбивстві 46-річного далекобійника, суд взяв під варту. Як повідомляють у Нацполіції області, затриманій може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

«Як з’ясували правоохоронці, 46-річний потерпілий працював далекобійником і був знайомий із підозрюваною. 14 лютого близько 23.00 години на вантажівці «IVEKO» він заїхав на автостоянку в місті Дунаївці, а вже опів на першу ночі працівники стоянки виявили тіло потерпілого.Чоловік помер від значної крововтрати. Йому нанесли близько 20 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Він ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер», - кажуть правоохоронці.

Працівники поліції з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав у супроводі жінки. Нею виявилась 23-річна жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району. Підозрювану того ж дня після обіду підозрювану затримали в Кам’янці-Подільському. У скоєному вона зізналась. Свій вчинок пояснила раптово виниклим конфліктом з потерпілим. Ніж, мовляв, знайшла в салоні автомобіля. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. На період досудового розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв підозрювану під варту без права застави.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую