ye-logo.v1.2

Неординарні The Hardkiss покажуть вражаючі виступи на головних музичних преміях України На правах реклами

Культура 2407
Фото: Український гурт The Hardkiss.

Творчість The Hardkiss завоювала не лише прихильність значної публіки в Україні, а й на Заході.

Чуттєві та ритмічні, глибокі та драйвові, ніжні, як поцілунок, та скажені, як рок. Мова йдеться про неймовірний український гурт The Hardkiss. Його засновниками є Юлія Саніна та Валерій Бебко. Слова та музику своїх пісень від самого початку до кінця створює сама Юлія.

За вісім років свого творчого шляху гурт встиг отримати багато нагород з музичних конкурсів та премій. У 2013-му році на премії “YUNA” - The Hardkiss стали “Відкриттям року” та перемогли у номінації “Відеокліп року” завдяки своїй композиції “Make up”. У 2015 за версією цієї ж премії гурт отримує нагороду “Найкращий альбом року” за свій “Stones And Honey”, а їхня композиція “Stones” стає піснею року. Протягом трьох років, починаючи з 2016 ця невгамовна команда нагороджується статуетками від “M1 Music Awards” как альтернативний проект року. У 2017 році The Hardkiss отримали нагороду від національної музичної премії “YUNA” і стали “Колективом року”. Кожного разу під час проведення цих премій, The Hardkiss не лише отримують нагоди, а й дарують глядачам свої неймовірні виступи. Таким чином, можна впевнитись, що свої перемоги гурт здобуває недарма.

Перш за все, ми знаємо пісні цього гурту знайомі нам з різноманітних рекламних роликів та телешоу. Наприклад, композиції “Stones”, “Lovers” и “Organ” звучали у рекламі “Київстар”. А пісня “Make up” стала головною темою шоу “Топ-модель по-українськи” на телеканалі “Новий канал”.

Творчість The Hardkiss завжди поєднує в собі непоєднувані речі. Мабуть, це і є їхній секрет успіху. Гурт має свій власний стиль, який не переплутаєш ніколи. Вони не соромляться виділятись та бути “не такими як усі”. Це стосується не тільки музики, а й костюмів і “подачі себе”.

Щоб потрапити на концерт The Hardkiss, радимо придбати електронні квитки на сайті Тікетсбокс. Квитки такого формату дуже зручні у зберіганні та використанні. Щоб не трапилось, вони завжди залишатимуться на електронній пошті. Такі квитки не потрібно роздруковувати, достатньо показати на вході зі свого планшета або смартфона. Тепер не потрібно витрачати свій час у чергах до кас або чекати кур’єра. Купуючи квитки онлайн, ви зберігаєте свій дорогоцінний для для того, щоб провести більш приємно.

Безліч подій, які вам сподобаються, можете знайти на тут https://ticketsbox.com/. Бажаємо, щоб Ваше дозвілля було завжди приємним та сповненим позитивних емоцій!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую