ye-logo.v1.2

Український гурт «The Hardkiss» відзняв новий кліп поблизу Кам'янця-Подільського

Культура 4146
Гурт «The Hardkiss» зняв кліп поблизу Кам
Гурт «The Hardkiss» зняв кліп поблизу Кам'янця-Подільського. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Відеоробота має назву «Серце».

Нещодавно відомий український гурт «The Hardkiss» презентував кліп на нову пісню «Серце». Як пише Tabloid, зйомки відбувалися в Субічі, поблизу Кам’янця-Подільського, поруч з руїнами скельного монастиря. У відео лише один персонаж – фронтменка Юлія Саніна, яка упродовж відео танцює на фоні скель та річки.

«Не було завдання виглядати красиво і гарно танцювати, хотілося виглядати дивно і при цьому ніжно. У нас було завдання — максимально близько передати настрій пісні, стан, коли людина збирає всі сили, що залишилися, щоб сказати іншому: «Я відпускаю тебе, щоб ти міг літати і жити кращим життям», - пояснила виданню Юлія Саніна.

Режисерами відео «Серце» виступили Валерій Бебко і сама Юлія. Кліп хотіли зробити мінімалістичним, але при цьому емоційним. Також вирішили показати те, чого від The Hardkiss точно ніхто не очікував — це танець.

«Танцювати я вирішила сама. Я сама повинна була розповісти цю історію. Нам дуже пощастило з хореографом-постановником — ним стала Марина Кущева, яка відмінно розбирається в стилі контемпорарі. Наш танець не мав бути сексуальним і простим. Він повинен був бути дивним, емоційним і «промовистим». У мене було півтора тижні, щоб (ретельно) підготуватися — кожен день тренування, а після них удари й синці. Мене це не зупиняло. По-перше, мені дуже сподобалося танцювати. По-друге, я вже розуміла, наскільки цікавим може бути результат», - додала Саніна. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую