ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть «Кам’янецькі чари» Миколи Панасюка

Культура 2671
Художник представить на експозиції роботи, які виготовлені в різноманітних техніках
Художник представить на експозиції роботи, які виготовлені в різноманітних техніках. Фото: kult.km.ua

Свої фотороботи художник представить хмельничанам.

Завтра, 14 березня о 15:00 у музей історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30) відбудеться персональна виставка живопису та графіки Миколи Панасюка під назвою «Кам’янецькі чари».

Відомий художник із Кам’янця-Подільського, член Національної спілки художників Микола Панасюк представить на експозиції роботи, які виготовлені в різноманітних техніках: олівець, олія, акрил, гуаш, акварель та графіка.

«У духовному всесвіті майстра розквітають різнобарв’ям кольорів і сюжетів українська народна пісня та українські краєвиди, в полі його мистецьких зацікавлень – філософське осмислення Шевченкіани, долі знаних поетів, філософів, творчих особистостей. А ще головний герой багатьох композицій Миколи Івановича – старовинний Кам’янець на Поділлі, чиї архітектурні принади та краєвиди по-різному звучать у різних техніках і кольорах», – повідомили у прес-службі управління культури та туризму Хмельницької міської ради.

Додають, що у творчій біографії художника понад два десятки персональних виставок, його роботи зберігаються у приватних колекціях у США, Норвегії, Італії, Німеччині, Великобританії, Кореї.

  

Виставку відомого художника відкриють у музеї історії міста 14 березня. Фото: kult.km.ua

«Головний герой» багатьох композицій Миколи Івановича – старовинний Кам’янець на Поділлі. Фото: kult.km.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую