ye-logo.v1.2

Чортова дюжина медалей хмельницьких та кам’янецьких боксерів

Спорт 2869
Боксери з Хмельниччини здобули в Чернівцях 13 нагород
Боксери з Хмельниччини здобули в Чернівцях 13 нагород. Фото: з архіву

Збірна Хмельницької області взяла участь у відкритій першості Чернівців.

У Чернівцях завершився чемпіонат міста з боксу, участь в якому взяли майже сто спортсменів із Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Вінницької та Хмельницької областей. І боксери з Хмельниччини здобули 13 медалей.

Відзначимо, що збірна Хмельниччина складалася з боксерів, які представляли Хмельницький та Кам’янець-Подільський. І восьмеро з них стали переможцями турнірну. Серед молодших юнаків «золото» здобули Іван Ліпінський та Марк Ткачук. Іван Кудін, Денис Салабай та Максим Драч виграли змагання серед молоді, а серед юніорів перемогу святкував Віталій Грабовський. У змаганнях серед дорослих в категорії «еліта» найсильнішими виявилися Руслан Барма та Роман Гаврилюк.

Серед юніорів срібним призером став Денис Захаров, а ось у юніорах Максим Садовський та Назар Пелих здобули бронзу. Бронзовими призерами стали Владислав Ракочій Та Ілля Зелінський, які змагалися у віковій категорії «молодші юнаки».

Також дня завершився чемпіонат Європи серед чоловіків та жінок до 22 років . На якому хмельничанка Анастасія Лісінська стала бронзовою призеркою континентальної першості.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую