ye-logo.v1.2

Побив брата до смерті: Кам’янець-Подільський суд виніс вирок

Кримінал 3374
Кам
Кам'янчанина позбавили волі на 8 років. Фото: ілюстрація shutterstock.com

Чоловіка визнали винним у нанесенні тяжких ушкоджень, через які померла людина.

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд призначив покарання чоловіку, якого звинуватили в побитті рідного брата, внаслідок чого той помер більше, ніж через місяць.

Обвинувачений, який вже мав шість судимостей, 4 листопада минулого року в власній квартирі посварився з рідним братом. Спочатку він штовхнув родича в груди на крісло, а коли той впав, наніс декілька ударів в обличчя. На цьому не зупинився. Брат, який вже лежав на підлозі, отримав ще декілька ударів ногами по тулубу, внаслідок чого отримав чимало різних травм, серед яких і перелом ребер.

У суді чоловік свою провину визнав та пояснив, що брат, після спільного розпиття алкоголю, почав його ображав і він силою вирішив того заспокоїти. Після ударів ногами у живіт та тулуб, потерпілий «заспокоївся», а обвинувачений вирішив, що той заснув. Після цього до квартири прийшли сусідки, які й викликали швидку. Утім, чоловік помер 24 грудня 2018 року. Обвинувачений у суді стверджував, що не мав наміру заподіювати брату смерті, а наніс тілесні ушкодження при перевищенні меж необхідної оборони та у стані сильного душевного хвилювання, що раптово виникло внаслідок тяжкої образи з боку потерпілого.

Та суд визнав чоловіка винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, через які настала смерть. І вироком суду, який оприлюднений в Єдиному реєстрі судових рішень, кам’янчанина позбавили волі на вісім років. Він ще може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую