ye-logo.v1.2

Стартувала футбольна ліга учасників АТО

Спорт 2842
Гравці кам
Гравці кам'янецької "Фортеці" (у червоній формі) у стартовому матчі зіграли внічию з вінничанами 2:2. Фото: Андрія Агєєва

Участь у чемпіонаті України беруть чотири команди з Хмельниччини.

У Вінниці відбулися перші поєдинки ювілейного п’ятого сезону регулярного чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО 2019 року в дивізіоні «Центр». Із десяти команд-учасниць – чотири представляють Хмельниччину.

Як повідомив спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони Андрій Агєєв, честь нашої області захищають ФК «Поділля-АТО» (Хмельницький), ФК «Фортеця» (Камянець-Подільський), ФК «Темп» (Шепетівка) та ФК «Авіатор» (Старокастянтинів).

У стартовому матчі футбольного сезону гравці ФК «Фортеця» з Кам’янця-Подільського та ФК «Нива-АТО» з Вінниці розписали мирову нічию 2:2. Із рахунком 1:1 зіграли і хмельницькі атовці проти своїх суперників з ФК «Умань АТО».
А ось ФК «Авіатор» зі Старокостянтинова поступився команді ФК «Прикордонник ДПСУ» з Могилева-Подільського з рахунком 1:4. Четверта команда Хмельниччини - ФК «Темп» (Шепетівка), свій матч проти команди ФК «Поділля НГУ» (Вінниця) ще не зіграла.

Довідка: Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО - це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «Київ», «Північ», «Схід», «Центр», «Захід» та «Південь». Протягом наступних семи місяців 88 команд та близько 3000 учасників бойових дій зі всієї України змагатимуться за перехідний трофей. Змагання проходитимуть в два кола. Фінальні змагання на Кубок Героїв АТО відбудуться з 5 по 14 жовтня на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую