ye-logo.v1.2

Кам’янецький «Наш формат» ледь не вилетів з «Ліги сміху»

Культура 4484
Кам
Кам'янчани випробували свої сили у професії "коваль". Фото: скріншот з відео

Зберегти місце у проекті їм вдалося завдяки музичному батлу.

Вчора, 12 квітня, вийшов черговий випуск гумористичного проекту «Лігка сміху» на каналі «1+1». Темою нового етапу першої гри Фестивалю гумору стали «Давні ремесла». На сцені виступило п’ять команд жартівників, серед який «Наш формат» з Кам’янця-Подільського.

Хлопці разом з тренером Юрій Ткачем показали своє бачення давної професії коваля. «Не даремно тема «ковалі» попалася нам. Адже ми маємо відношення до заліза, ми – останнє покоління, яке збирало металолом», - розпочали такими словами свій виступ гумористи.

Жартували про іноземця в українському центрі зайнятості, суддів в Печерську та ситуації в родині. Не обійшлося без жартів на тему виборів. Зал щоразу підтримував оплесками номери «Нашого формату», однак судді відправили їх на батл.

Цього разу у батлі взяли участь лише дві команди. Разом з кам’янчанами змагався «Дикий молодняк». Музичний батл з Тарасом Тополею, лідером гурту «Антитіла», став вдалим для хлопців з Кам’янця-Подільського. Завдяки оцінкам зіркових тренерів, вони пройшли далі. А проект залишив «Дикий молодняк».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую