ye-logo.v1.2

Довідник унікальних сувенірів презентуватимуть в Кам’янці-Подільському

Туризм 3359
До цього туристичного продукту увійдуть роботи вісімнадцяти подільських майстрів
До цього туристичного продукту увійдуть роботи вісімнадцяти подільських майстрів. Фото: ілюстрація kam-pod.gov.ua

Його буде представлено під час відкриття туристичного сезону.

Упродовж 19-21 квітня у Кам’янці-Подільському відкриватимуть туристичний сезон 2019 року. Окрім чималої кількості культурних розваг, організатори також запланували предзентаці довідника унікальних сувенірів. Як зазначають на сайті Кам’янець-подільської міської ради, до цього туристичного продукту увійдуть роботи вісімнадцяти подільських майстрів. Усі – виготовлені власними руками, і в них переплітається традиція і сучасність.

«Щоб переконати вкотре туристів, що донині в Кам’янці-Подільському збереглися давні надбання наших предків: вишивання, писанкарство, ткацтво, гончарство, різьбярство, ковальство, довідник «Кам’янець. Український сувенір» буде представлено під час відкриття туристичного сезону. Його концепція, цього року, нагадаємо, полягає в презентації подільського колориту», - зазначають в повідомленні.

Поспілкуватися з подільськими творцями і побачити їх роботи можна буде 20 квітня з 13.00 до 18.00 на площі Польський ринок. Крім того, кожен бажаючий зможе взяти участь в авторських майстер-класах.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую