ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському затримали квартирного злодія

Кримінал 1618
Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання
Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Фото: dtv.dn.ua

Затриманий проник до помешкання кам’янчанина, однак пограбувати його не встиг.

Вчора, 15 квітня близько 13:00 години до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшов виклик від місцевого жителя, який повідомив, що у його помешкання проник злодій.

«Чоловік розповів, що повернувшись додому почув у своїй квартирі шум, а коли зайшов до у помешкання, побачив незнайомого йому чоловіка. Кам’янчанин не розгубився та одразу почав телефонувати до поліції. Негайно на місце події виїхали правоохоронці, в цей же час злочинець почав тікати, однак працівники поліції, які прибули до будинку, затримали злочинця», - повідомили у Кам’янець-Подільському відділі поліції.

Додають, що затриманий виявився 36-річним жителем Маріуполя Донецької області. Правоохоронці встановили, що підозрюваний вже був судимий за вчинення різних злочинів. Наразі чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

«Він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 186 КК України (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Проводиться перевірка затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую