ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Прикарпаття»: трансляція матчу

Спорт 11335

Сьогодні в першій лізі відбудуться матчі 25 туру.

Представник Хмельниччини у чемпіонату України з футболу в першій лізі – волочиський «Агробізнес», 25 квітня на стадіоні «Юність» прийматиме «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Цей матч стане другим поспіль для «Агробізнеса» у рідних стінах. Для «Прикарпаття» - першим за два тижні, оскільки в 23 туру івано-франківці відпочивали.

Волочиська команда, яка тиждень тому вдома поступилася «Балканам» 0:2, спробує не лише реабілітуватися перед власними вболівальниками, а й здобути залікові очки, які востаннє заробляла ще в 18 турі 17 листопада минулого року, коли зіграла внічию 0:0 в Луцьку проти «Волині».

«Агробізнес» та «Прикарпаття» в своїй історії зустрічалися до цього часу 5 разів. Вперше це було на аматорському рівні в 2016 році, коли волочиська команда в Івано-Франківську обіграла тодішній «Тепловик Прикарпаття» з рахунком 3:0. А потім у Волочиську команди зіграли 2:2.

Далі команди перетиналися на професійному рівні. У сезоні 2017/2018 років «Агробізнес» у другій лізі тричі обігрував івано-франківців – 5:2, 4:2, 3:0.

У нинішньому чемпіонаті в першій команди вже грали в Івано-Франіквську. Тоді «Прикарпаття» перемогло «Агробізнес» з рахунком 1:0. Єдиний гол у тому матчі на 86 хвилині забив Василь Цюцюра.

Сьогоднішній матч у Волочиську обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з із 41-річним рефері Української Прем’єр-ліги рефері Дмитром Кутаковим з Броварів Київської області. Допомагатимуть йому асистенти Станіслав Марулін та Заур Курбанов (обидва з Херсонщини).

Матч «Агробізнес» - «Прикарпаття» дивіться в прямому ефірі на сайті «Є» 25 квітня о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую