ye-logo.v1.2

Під Хмельницьким зіткнулося сім автівок

1543

У неділю, 22 серпня, за 10 км від обласного центру, неподалік села Скаржинці, сталася аварія, в результаті якої постраждало 13 людей.

 Двоє з них померли, а ще 11, серед яких п'ятеро дітей різного віку, травмовані.   
Як розповідають у Центрі громадських зв'язків УМВС України в Хмельницькій області,  ДТП сталася через обмежену видимість автодороги внаслідок значного згущення туману. В результаті відбулось дотичне зіткнення чотирьох автомобілів, які рухались у напрямку Хмельницького з боку Ярмолинець.
«Аби оглянути пошкоджені транспортні засоби, з автомобілів на проїжджу частину вийшли водії й пасажири. У цей час водій автобуса «Неоплан», рухаючись у напрямку обласного центру та наближаючись до ділянки дороги з обмеженою видимістю, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив зіткнення з автомобілями «ВАЗ-2108» та «Фольксваген Т4», які стояли на дорозі. Внаслідок зіткнення автомобіль «Фольксваген» здійснив наїзд на 51-річну жінку, яка померла у кареті швидкої допомоги, та 29-річного чоловіка, який загинув на місці події, жителів Кам’янець-Подільського району. Далі з автобусом допустили дотичне незначне зіткнення ще два легкові автомобілі», – кажуть у Центрі громадських зв'язків УМВС України в Хмельницькій області.
Усі інші одинадцять потерпілих – жителі Хмельницької області, за  інформацією правоохоронців, отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості й були доставлені у лікарняні заклади обласного центру.
За фактом скоєння ДТП слідчим управлінням УМВСУ України в Хмельницькій області порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Розслідування триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую