ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Миколаїв»: трансляція матчу

Спорт 9509

У Волочиську пройде матч 27 туру чемпіонату України в першій лізі.

У гості до волочиського «Агробізнеса» завітає МФК «Миколаїв». Команда, яка минулого туру вдома дещо несподівано здолала одного з претендентів на підвищення в класі харківський «Металіст 1925» з рахунком 3:0. «Агробізнес» же у минулому турі не зміг перервати свою серію невдач, поступившись у Ковалівці «Колосу» з рахунком 1:0.

До звітного туру команди підходять не лише у різному настрої, а за інших турнірних баталій. «Агробізнес» продовжує боротьбу в «групі виживання», посідаючи 14 місце, а ось «Миколаїв» міцно утримує за собою 9 сходинку та намагається піднятися до шістки кращих команд.

У першому колі ці команди зустрічалися в Миколаєві. Тоді вони зіграли внічию 1:1. «Корабели» відрили рахунок у грі на 6 хвилині, коли відзначився Ігор Семенина. Волочисці ж зрівняли його аж на 95 хвилині завдяки голу Владислава Полторацького, який, як відомо, вже не виступає за «Агробізнес».

Матч «Агробізнес» - «Миколаїв» обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Анастасією Романюк з Івано-Франківська. Допомагатимуть їй Олександра Ардашева з Києва та Василь Остапчук із Сум. Примітно, що саме в першому колі на матчі «Миколаїв» - «Агробізнес» головним рефері поєдинку була також Анастасія Романюк.

За поєдинком «Агробізнес» - «Миколаїв» стежте у прямому ефірі на сайті «Є» 5 травня. Початок матчу о 16.30.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую