ye-logo.v1.2

Трейлер фільму жахів режисера з Кам’янця-Подільського посів перше місце на американському фестивалі

Культура 5271
Прем
Прем'єра фільму «Cervidae» відбудеться у Старій фортеці 13 вересня під час урочистого відкриття ІІІ Міжнародного кінофестивалю «Бруківка». Фото: Андрій Заєць

Його визнали кращим трейлером квітня.

Трейлер до стрічки «Cervidae» - фільму жахів, який зняв у Кам’янці-Подільському місцевий режисер Андрій Заєць, посів перше місце на американському фестивалі Dmoffest. Про це Андрій Заєць повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. Також режисер зазначає, що незабаром короткометражна стрічка жахів «Cervidae» прийматиме участь в ще одному американському кінофестивалі Happenstance Horror Fest, який пройде 15 червня в місті Хаверхілл (штат Массачусетс, США).

Як відомо, український глядач зможе подивитись стрічку про неймовірні пригоди туристів в Кам'янці-Подільському вже з 13 вересня під час Міжнародного кінофестивалю «Бруківка», що проходитиме в місті над Смотричем з 11 до 15 вересня.

Нагадаємо, «Cervidae» - це історія про трьох друзів із Запоріжжя. Події відбуваються під Новий рік. За сюжетом герої, повертаючись з концерту у Льовові, вирішили здійснити мандрівку історичними місцями Кам’янця-Подільського, Чернівців та Хотина. І, звісно ж, вирішили не лише погуляти, а й знайти розваг. Та… заглянули до місцевого борделю. Далі, за сюжетом, їх чекають справжні жахи.

Фільм малобюджетний. Знімали його на аматорську камеру. Загальний бюджет стрічки 100 доларів. Серед локацій – звісно ж, окрім пізнаваних місць, як, наприклад, кам’янець-подільська фортеця, використали у зйомках також місцеві кафе та навіть старовинні підвали одного з готелів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую