ye-logo.v1.2

Укрзалізниця запустить потяг з Кам’янця-Подільського до морського курорту

Суспільство 16414
Новий потяг їхатиме через Кам
Новий потяг їхатиме через Кам'янець-Подільський, Дунаївці та Хмельницький аж до Генічеська Херсонської області . Фото: ілюстративне з facebook.com/Ukrzaliznytsia

Курсуватиме щоденний швидкісний потяг впродовж літа.

Про це сьогодні, 17 травня, на свій сторінці у Facebook повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич.

За його словами, з 30 травня до 7 вересня Укрзалізниця запустить щоденний швидкісний потяг 114/118 «Чернівці — Генічеськ». Цей маршрут замінить потяг сполученням «Чернівці — Київ».

Укрзалізниця на власному офіційному сайті вже розмістила маршрут і графік руху нового потяга. Їхатиме він через Кам’янець-Подільський, Дунаївці та Хмельницький аж до Генічеська Херсонської області. У Кам’янець-Подільський він прибуватиме о 23:53, а в обласний центр о 02:50. Також він заїжджатиме на станцію «Гречани» о 02:19. В пункт свого призначення він прибуватиме майже через добу о 00:30.

У зворотному напрямку потяг відправлятиметься з Генічеська о 03:45. В Хмельницький він приїздитиме майже через добу о 00:57, а у Кам’янець-Подільський — 03:43.

Квиток у плацкарті з Кам’янця-Подільського до Генічеська з постільною білизною коштувати понад 270 гривень, а купе — майже 600 гривень. Натомість доїхати з Хмельницького можна буде в плацкарті за понад 240 гривень, а в купе за понад 560 гривень.

Нагадаймо, потяг №139/140 сполученням «Кам’янець-Подільський-Київ» курсуватиме за новим графіком. Як повідомляють у Кам’янець-Подільській міськраді, зміни сталися у регулярності відправлення потягів через технічні причини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую