ye-logo.v1.2

Репліки взуття: особливості та переваги На правах реклами

Суспільство 5133
Репліки взуття виготовляються з якісних матеріалів, таких як шкіра, замша, текстиль.
Репліки взуття виготовляються з якісних матеріалів, таких як шкіра, замша, текстиль.. Фото: obuff.ua

Популярність брендового взуття обумовлена відмінною якістю продукції, а також її зносостійкість. Але через високу вартість товарів, вони недоступні широкому колу споживачів.

Саме тому затребуваність реплік взуття від іменитих дизайнерів з кожним роком стрімко збільшується.

Популярні аналоги брендів

На відміну від дешевих товарів з мас-маркету, репліки взуття виготовляються з якісних матеріалів, таких як шкіра, замша, текстиль. Використання сучасних і модернізованих виробничих потужностей дозволяє створювати репліки товарів, собівартість яких істотно нижче, ніж брендових. Переконатися в цьому і ознайомитися з асортиментом виробів можна, відвідавши магазин взуття, що спеціалізується на продажу такої продукції.

Серед всіх компаній лідерами по затребуваності спортивних і повсякденних товарів є наступні:

- Reebok. Цей бренд був заснований в 1895 році і сьогодні широко відомий в усьому світі. Його взуття відрізняється прекрасною зносостійкістю завдяки спеціальній прошарку, розташованої між шнурівкою, носком і п'ятою;

- Nike. Ця компанія спеціалізується на виробництві товарів не тільки для спортивних занять, а й для подорожей, прогулянок. Головним секретом взуття цього бренду є технологія Air Max. Її використання дозволяє істотно поліпшити амортизацію під час руху, знизивши тим самим навантаження на суглоби;

- Adidas. Особливістю лінійок взуття цього виробника є їх поділ для конкретних видів спорту. При виготовленні акцентується увага на якості продукції, забезпеченні відповідної амортизації і повітрообміну;

Balenciaga. Характерною особливістю цих товарів є використання багатошарових підошов. У виробництві застосовуються якісні тканини, в тому числі сітчасті.

Кожен з вищеописаних брендів прагне бути лідером на ринку, тому їх нові колекції просто вражають. Наприклад, сучасні кеди можна сміливо комбінувати зі стильними платтями, спідницями і т. д.

Переваги покупки реплік

Згідно зі статистикою, більше половини товарів, які позиціонують як брендові, насправді є репліками. З огляду на той факт, що вартість аналогів істотно нижче, ніж оригінальної продукції, попит на якісні і доступні за ціною вироби стрімко зростає.

Оскільки більшість людей віддає перевагу зручності і комфорту, найпопулярнішими видами взуття є:

- кросівки;

- кеди;

- сліпони;

- босоніжки;

- черевики і т. д.

Стереотип про те, що якісними можуть бути тільки брендові товари, давно зруйнований. Купуючи репліки, можна не тільки підтримувати певний статус в суспільстві, а й знизити витрати на придбання взуття. До переваг таких товарів можна віднести:

- Впізнаваний стиль і доступну ціну. Візуально репліки практично ідентичні оригіналам. Для їх виготовлення використовуються не менш якісні матеріали, але вартість готових виробів як мінімум в 3-4 рази менше. До того ж при виході нових колекцій їхні репліки також швидко з'являються на ринку;

- Практичність і функціональність. Звичайно, стильний дизайн - один з головних нюансів, на якому акцентують увагу покупці. Але не менш важливо, щоб взуття було практичною, легкої та зручною;

- Ідентичність. Якісні репліки практично неможливо відрізнити від оригінальної продукції. Саме тому немає сенсу переплачувати.

Звичайно, всі перераховані вище переваги стосуються безпосередньо якісно виготовлених реплік. Саме тому краще здійснювати покупки в перевірених магазинах, тим самим захищаючи себе від зайвих витрат і покупки дешевих китайських підробок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую