ye-logo.v1.2

На реконструкцію стадіону в Кам’янці-Подільському виділять три мільйони гривень

Суспільство 4201
Місто отримає кошти на реконструкцію стадіону імені Г.А. Тонкочеєва
Місто отримає кошти на реконструкцію стадіону імені Г.А. Тонкочеєва. Фото: kam-pod.gov.ua

Ремонтуватимуть стадіон імені Тонкочеєва.

Проект капремонту стадіону імені Г. А. Тонкочеєва в Кам’янці-Подільському тривалий час був у переліку інвестиційних програм, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Як повідомляють у прес-службі міської ради, проектно-кошторисна документація була сформована ще у 2017 році.

Передбачалося, що загальна вартість реконструкції обійдеться близько 12,5 мільйони гривень. Тепер місто отримає частину необхідних коштів.

«29 травня відбулося засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору таких програм для фінансування їх у 2019 році. Було вирішено виділити з Фонду регіонального розвитку для нашого стадіону частину коштів - 3 мільйони гривень, а загалом фінансування усієї суми буде відбуватися протягом трьох років», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до проекту, заплановано облаштувати бігові доріжки, декілька спортивних секторів, газонне покриття футбольного поля.

Так виглядатиме відремонтований стадіон.

Нагадаємо, у Хмельницькому триває будівництво Палацу Спорту. Вартість об’єкту складає майже 280 мільйонів гривень. Кінцевий термін здачі в експлуатацію Палацу спорту — 2021 рік, хоча раніше планували завершити всі роботи до кінця 2020-го. Палац спорту обіцяють зробити багатофункціональним. Крім основного залу, споруда буде мати значну кількість додаткових будівель, тренувальних і реабілітаційних залів. Вміщувати зал буде понад 2500 осіб з можливістю збільшення до трьох тисяч посадкових місць.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую