ye-logo.v1.2

На кінофестивалі у Кам'янці покажуть біографічну драму про Василя Стуса

Суспільство 1840
На кінофестивалі «Бруківка» покажуть біографічну драму про Василя Стуса «Заборонений»
На кінофестивалі «Бруківка» покажуть біографічну драму про Василя Стуса «Заборонений». Фото: kam-pod.gov.ua

Кінострічка має назву «Заборонений».

Художній повнометражний фільм про загадкову смерть поета-шістдесятника, героя України – Василя Стуса покажуть на кінофестивалі у Кам'янці. Як повідомляють у міськраді фільм має назву «Заборонений».

«Прем'єра відбудеться 5 вересня, а вже 14 вересня кінострічку продемонструють у Кам’янці, на ІІІ Міжнародному кінофестивалі «Бруківка». «Заборонений» - це метафорична історія про життя поета і його боротьбу із системою. Події фільму розгортаються під час останньої спроби КДБ спокусити поета химерною «свободою». У ролі Василя Стуса – Дмитро Ярошенко, український актор, музикант», - йдеться у повідомленні.

Автори сценарію — режисери професійного театру Сергій Дзюба і Артемій Кірсанов. Минулого року сценаристи вже відвідали кінофестиваль «Бруківка» та презентували свою роботу «Позивний «Бандерас», повнометражний художній фільм. Цього року вони теж завітають у Кам'янець-Подільський на фестиваль та представлять свою книгу, по якій написано сценарій фільму «Заборонений». Подія також відбудеться 14 вересня в Міському будинку культури о 16:00 годині.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую