ye-logo.v1.2

На Ярмолинеччині виявили тіло літньої жінки

Суспільство 1617
З початку року на Хмельниччині вже зареєстрували 657 пожеж
З початку року на Хмельниччині вже зареєстрували 657 пожеж. Фото: з архіву

Ймовірно, вона загинула під час пожежі.

Вчора, 12 червня, на Хмельниччині зареєстрували дві пожежі, на одній з яких загинула жінка. Про це повідомили в оперативно-координаційного центрі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області.

У селі Соколівка Ярмолинецького району загорівся приватний будинок. Попередня причини - необережне поводження з вогнем. «На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1923 року народження», - повідомили в ДСНС.

Ще одна пожежа була зареєстрована в Кам’янці-Подільському на вулиці Руській. Там загорілася приватна господарча будівля. Причиною загорання називають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Збиток від пожежі, попередньо, склав дві тисячі гривень. Та головне, що обійшлося без людських жертв.

З початку року на Хмельниччині вже зареєстрували 657 пожеж, тоді як за такий період у 2018 році їх було 546. Вогонь забрав життя в 21 людини (торік – 20).

Нагадаємо, що на Хмельниччині оголошено високий рівень пожежної небезпеки, а тому мешканцям краю рекомендують дотримуватися правил поведінки у пожежонебезпечний період.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую