ye-logo.v1.2

Ветеран АТО з Кам'янця-Подільського переміг у конкурсі соціальних стартапів

Суспільство 2283
Програма підтримки підприємців триватиме і після нагородження переможців, до вересня 2019
Програма підтримки підприємців триватиме і після нагородження переможців, до вересня 2019. Фото: kam-pod.gov.u

Колишній військовослужбовець отримав фінансування для старту власного бізнесу

Фінальний конкурс проектів соціального підприємництва ветеранів АТО та членів їх сімей пройшов нещодавно в Києві. Як повідомляють у прес-службі Кам’янець-Подільської міської ради, він відбувся в рамках форуму соціального підприємництва: ветеранський бізнес. Судді визначили чотири найкращі проекти, які отримали фінансування по 52 тисячі гривень для старту бізнесу.

«Одним з переможців конкурсу став Володимир Муляр з Кам’янця-Подільського, який представив свій бізнес-план «Antykor». Його підприємство буде займатися очищенням та фарбуванням покрівель дахів, відновленням естетичного вигляду дахової покрівлі будинків зі значною економією коштів і часу в порівнянні з його заміною, - йдеться у повідомленні. - Підприємство пропонує послуги фарбування за новітньою технологією та планує надавати робочі місця випускникам інтернатних закладів, що дозволить їм бути фінансово самостійними та допоможе адаптуватися в соціумі».

Програма підтримки підприємців триватиме і після нагородження переможців, до вересня 2019. Команда Української Соціальної Академії надаватиме підприємцям-переможцям безкоштовні консультації з питань бухгалтерського обліку, юридичних послуг, просування на ринку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую