ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському «замінували» залізничний вокзал

Кримінал 3832
Через повідомлення про замінування залізничний вокзал не працював до 23-ї години
Через повідомлення про замінування залізничний вокзал не працював до 23-ї години. Фото: ілюстративне parovoz.com

Чоловік вирішив «замінувати» вокзал через сварку зі співмешканкою.

Вчора, 12 липня, о 20:20 у Кам’янці-Подільському на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування приміщення місцевого залізничного вокзалу. Через пошуки вибухівки його роботу довелося перервати до 23-ї години.

Як повідомляють у Кам’янець-Подільському відділі поліції, щоб не допустити можливих жертв, правоохоронці одразу почали евакуйовувати людей і шукати вибухівку. На той час в приміщені вокзалу перебувала лише одна людина. Крім того, поліція перекрила рух автотранспорту на вулиці Привокзальній.

Вибухотехніки та кінологи Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області провели огляд приміщень та прилеглої територій залізничного вокзалу. Проте вони не виявили жодних вибухонебезпечних предметів і речовин.
Хоч робота залізничного вокзалу була перервана до 23-ї години, затримок руху потягів не сталося.

Крім того, працівники поліції негайно розпочали заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування. Зловмисника шукали кілька десятків поліцейських, які перевіряли усі можливі місця перебування чоловіка.

«Його вдалося затримати за «гарячими слідами». Ним виявився 42-річний місцевий житель. На момент затримання він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що напередодні посварився зі співмешканкою, вживав алкогольні напої й таким чином вирішив «пожартувати», — повідомляють у Кам’янець-Подільському відділі поліції.

Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його підозрюють у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція цієї статті передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте також: На Хмельниччині продавали інформацію про виїзд громадян за кордон

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую