ye-logo.v1.2

«На Хмельниччині слід створити зону вільної торгівлі «Free Mаrket», - Вячеслав Неволько Політична реклама

Вибори 2511
Вячелав Неволько (праворуч) зустрівся із представником Місії зі спостереження за виборами в Україні Петером Неметом
Вячелав Неволько (праворуч) зустрівся із представником Місії зі спостереження за виборами в Україні Петером Неметом

Про це кандидат у народні депутати України заявив під час зустрічі з Петером Неметом.

Вячеслав Неволько, який претендує на перемогу в позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня, на окрузі №187 (частина міста Хмельницького), має багаторічний досвід роботи помічником народних депутатів на громадських засадах. А тому, звісно, може не лише розповісти про те, що слід на законодавчому рівні зробити, аби поліпшити якість життя українців, а й фахово проаналізувати перебіг нинішньої виборчої кампанії.

Саме про це і говорив Вячеслав Неволько із представником Місії зі спостереження за виборами в Україні Петером Неметом. Відзначимо, ця Місія входить до Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO). Як пояснив пан Петер, основне завдання спостерігачів від цієї організації - моніторинг виборчої кампанії на дотримання законодавства.

Щодо своїх першочергових кроків у парламенті, кандидат у народні депутати по округу №187 Вячеслав Неволько під час зустрічі заявив: «Мене запрошували до співпраці діючі нардепи як фахівця у галузях інвестиційної політики, організації сприятливого клімату для розвитку бізнесу. З іншого боку - я успішний бізнесмен, який заводить в Україну чималі інвестиції. Саме тому однією із моїх перших законодавчих ініціатив буде закон про державне приватне партнерство. Крім цього, ініціююватиму на державному рівні створення в кількох областях України, на Хмельниччині у тому числі, зон вільної торгівлі «Free Mаrket». Прийняття такого закону дозволить безперешкодно залучати інвестиції, які працюватимуть на соціальну сферу. Адже, вкладаючи кошти, кожен інвестор покладатиме на себе соціальні зобов'язання, які має виконати. Побудова таких цивілізованих стосунків між державою та інвестором сприятиме розвитку інфраструктури, будівництву соціальних об'єктів: шкіл, садочків, лікарень».

Вячеслав Неволько детально розповів міжнародному спостерігачеві й про всі відомі факти зловживань його опонентами. А ось його передвиборча кампанія будується на принципах законності, чесності і прозорості. Як приклад, кандидат навів ініційовані ним публічні дебати на стадіоні «Поділля», пропозицію до усіх опонентів пройти тест на «детекторі брехні». До речі, на неї ніхто з опонентів Вячеслава Неволька (а на окрузі №187 всього 13 кандидатів) так і не відгукнувся. На проходження поліграфу, крім Вячеслава Неволька, не прийшов жоден. Вчора у ефірі «33 телеканалу» о 21.00 Вячеслав Неволько пройшов це дослідження. Його результати будуть обов'язково опубліковані згодом, після заключень та висновків експертів. Чекайте!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую